mandag 29. august 2016

Dansekjolen

I går feiret vi prinsessens vår sin 1-års dag. Det var stas! Bursdagsbarnet var veldig fornøyd med å få egen kake med lys, gaver og masse oppmerksomhet. :-)

Jeg bestemte meg tidlig for å strikke den nydelige dansekjolen til 1-års dagen, men som vanlig kom jeg litt seint i gang. I tillegg klarte jeg å strikke feil og gå tom for garn på en fredag (den lokale garnbutikken er stengt i helgene),  så det var mange forsinkelser underveis. Likevel klarte jeg med et nødskrik å få den klar. Siste tråd ble festet og kjolen dampet, 1 time før gjestene kom! :-)
Oppskriften på dansekjolen er fra ministrikk. Det er også knestrømpene og skoene, så dette er et skikkelig ministrikkantrekk. Jeg synes det ble nydelig! Med en krone på toppen ble jenten vår en skikkelig prinsesse! :-)
Fakta:
Størrelse: 1-2 år.
Oppskrift: Kjøpt på ministrikk: http://ministrikk.no/collections/monster/products/dansekjolen
Garn: Sandnes merinoull.
Garnmengde: 400g.
Pinner: 3,5.


7 kommentarer:

 1. Det ble kjempefint i hvitt! Veldig klassisk og stilig!

  SvarSlett
 2. Nydelig, liten jubilant med kjempefint antrekk! Du kan med rette være stolt av både jenta og antrekket :)

  SvarSlett
 3. Dette var jo helt bedårende herlig! :-)

  SvarSlett
 4. Dette var jo helt bedårende herlig! :-)

  SvarSlett
 5. Hei! Så fin! Ser du har strikket den i Sandnes merinoull. Har du gjort noen tilpasninger i mønsteret, dette garnet er vel litt tykkere enn de som er anbefalt i oppskriften?? :)

  SvarSlett
 6. Hei!
  Jeg har akkurat begynt å strikke denne, men har litt vanskeligheter med økningen bak.Det står i oppskriften at en på de første pinnene skal øke en maske på hver side av maske nr. i begynnelese/slutt på inenne. Etter å ha strikket en pinne rett fra vrangen og nå skal stikke rundt står følgende: Fortsatt å øke som før på hver 2.p. Hva gjør jeg da bak. Her var det tifligere tre masker medrillestrikk og en merkemaske hvor jeg har økt tidligere. Skal jeg fortsette å øke ut i fra samme maske?
  Sissel

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar, det er så gøy å lese! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...