torsdag 7. april 2016

Perleshorts

Sommerblusen jeg kjøpte til Lilly for en stund siden har inspirert meg til å strikke flere plagg til våren og sommeren. Popshorts, hverdagstights og en søt kyse, som jeg har vist i de to forrige innleggene, og sist men ikke minst, denne perleshortsen. Alt har blitt strikket med garn fra garnlageret mitt. Jeg er strålende fornøyd med å få brukt av garnlageret, men til tross for fire nye plagg, er det ikke mulig å se at det har minsket.. Noen som kjenner seg igjen? :-)
Mønsteret til perleshortsen er fra flinke Jeanette Green Design. Den er strikket i bambinoull, et garn som har gått ut av produksjon. Jeg liker godt den mørke mintgrønne fargen! Garnet er kjøpt på et opphørssalg for flere år siden. Jeg har heklet et babyteppe av dette garnet da jeg ventet førstemann, men jeg har enda et par nøster igjen. Lurer på hva jeg skal lage av de..?

Jeg liker veldig godt den brede dobbeltbrettede linningen. Det gjør plaggene behagelige å ha på. Knytesnor i livet er også en favoritt, da det gjør at plagget kan vokse med barnet. I oppskriften er det brukt silkebånd. Det hadde jeg lyst på også, men de hadde ikke det inne i den lokale garnbutikken. Jeg er utålmodig, og ville bruke shortsen med en gang, så jeg kjøpte det eneste brede båndet de hadde. Jeg får kjøpe nytt silkebånd en annen gang jeg er i en strikkebutikk.
Det er utrolig kjekt å strikke plagg som kan mixes og matches, og jeg koser meg med å sette sammen antrekk. Lillemor har mange fine antrekk å bruke fremover! :-)

Fakta:
Størrelse: 6 mnd.
Oppskrift: Kjøpt fra Jeanette Green Design: http://jeanettegreendesign.myshopify.com/products/pearl-shorts 
Garn: Idena bambinoull.
Garnmengde: 53g. 
Pinner: 3,0.


3 kommentarer:

 1. Supersøt perleshorts! Det gjør seg med perlestrikk.

  SvarSlett
 2. Kjempefin! Hvilket opplegg brukte du?

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Jeg la opp på vanlig måte.

   Slett

Takk for at du legger igjen en kommentar, det er så gøy å lese! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...