onsdag 30. mars 2016

Hverdagstights og blondekyse

For en stund siden kjøpte jeg en bluse til Lilly. Den har vist seg å være en stor inspirasjonskilde, som har ført til at jeg strikket popshortsen fra forrige innlegg, hverdagstights, en søt kyse og en perleshorts som jeg skal vise i neste innlegg.
Garnet jeg har brukt kjøpte jeg på salg på nettet. Gulfargen var mye lysere enn den såg ut på bildene, og jeg synes ikke den var noe fin. Den såg egentlig ut som skitten naturhvit. Bomkjøp tenkte jeg, og la det nederst i strikkekisten min. Da jeg gikk gjennom garnet i kisten på jakt etter nytt prosjekt, fant jeg nøstene igjen. Jeg la nøstene ved siden av blusen og da såg jeg fargen i et helt nytt lys. Det er samme gulfarge som på blomsten på blusen, og sammen med blusen ble fargen kjempefin! Det slo meg ganske raskt at disse måtte bli til en hverdagstights fra paelas.

Noen ganger velger man garn til strikkeoppskriften, og andre ganger velger man oppskrift til garnet. Jeg er veldig glad for at jeg fant en bruk til dette garnet! :-)
Kysen ble også veldig fin i den lyse kremgule fargen. Den er skikkelig vårlig, og jeg gleder meg til å bruke dette antrekket! :-)
Fakta tights:
Størrelse: 1 år.
Garn: Drops baby merino.
Garnmengde: 150g. 
Pinner: 3,0.

Fakta kyse:
Størrelse: 6-9 mnd.
Oppskrift: Sandnes Lanett 0412, Barn 0-4 år.
Garn: Drops baby merino.
Garnmengde: 50g. 
Pinner: 2,5. 


2 kommentarer:

  1. Så snedig at fargen passet så glimrende! Antrekket ble kjempefint! :)

    SvarSlett
  2. Så søtt, ble kjempefint :)

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar, det er så gøy å lese! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...