torsdag 20. juni 2013

Bella baby top

Endelig fikk jeg også en grunn til å strikke denne nydelige toppen! Den har florert i strikkebloggverden de siste månedene, og kommer fra det populære heftet "Babystrikk på pinde tre", fra designeren Lene Holme Samsøe. Hun har vært en av mine favoritter lenge, så da dette heftet dukket opp var gleden stor. Det inneholder, som forventet, mange deilige babyplagg! :-)
Min kusine har fått en skjønn liten jente, som jeg har vært på besøk hos i dag. Jeg var aldri i tvil om hva jeg skulle strikke i barselgave til henne! :-)

Oppskriften på luen kommer fra det samme heftet. Den er laget med hals og votter. Jeg synes ikke det var naturlig å lage til en kortermet topp/vest, så jeg laget heller et par sokker. Jeg har tatt utgangspunkt i en sokkeoppskrift som jeg liker godt og har strikket mane ganger, så tilpasset jeg mønsteret.


Noen detaljbilder må også være med.
Bladmønsteret er bare så nydelig! Knappene fra e-bay likeså! Et kjempefint blomstermønster i samme fine lyngfarge som garnet. Kjekt å få brukt de nye fine knappene mine!
Fakta:
Oppskrift: Fra heftet "Babystrikk på pinde tre" av Lene Holme Samsøe
Oppskrift sokker: Sandnes lanett baby 0-4 år, 0812, tema 7
Størrelse: 9-12 mnd
Garn: Sandnes mini alpakka
Garnmengde: 125g
Pinner: 3,0


8 kommentarer:

 1. Nydeleg Mette, du får gjort unna mange strikkeplagg. Eg har rett og slett ikkje tid, men håpar det ordnar seg etterkvart. Eg er ein typisk haust og vinterstrikkar, fint det og ;-)

  SvarSlett
 2. NYDELIG farge på ein nydelig topp! :)

  SvarSlett
 3. Det "positive" ved bekkenløsning og mye ufrivillig stillesitting, er at jeg har en del tid til å strikke. Glad jeg har denne hobbyen, ellers hadde tiden gått sein! :-)

  SvarSlett
 4. Så fin! Og så nydelig farge! Trur at eg også må finne på ein unskyldning til å strikke denne, for den er supersøt! :)

  SvarSlett
 5. Hei hei! Jeg likte settet ditt veldig godt. Synes også det var en lur ide å bytte ut hals og votter med sokker. Lua var også kjempefin, ser ut som at den har en god passform.

  SvarSlett
 6. Hei. Så fint sett og fin farge. Har sett på den boka, og den står på ønskelista mi.

  SvarSlett
 7. Hei! Jeg snublet over bloggen din i dag, og jammen har du en flott blogg! Dette settet var virkelig fint, nyydelig lillafarge :) legger meg til som følger her!

  SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar, det er så gøy å lese! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...