lørdag 27. april 2013

All you knit is love

Her kommer enda et prosjekt jeg falt pladask for den første gangen jeg såg bildet. Noen ting bare vet du med en gang at det MÅ du lage! Sånn var det med denne puten. Jeg vet ikke helt hvorfor. Det er nok en kombinasjon av at den er kjempestilig, og at jeg likte slagordet. 
Den er faktisk strikket av diverse rester i tynn ull. Jeg vet ikke helt hvilken garn det var. Å bruke forskjellige hvitfarger kan alltid være litt risikabelt, men det er ikke mulig å se at jeg har brukt fire forskjellige rester av hvit ull.

Det var en liten tålmodighetsprøve å strikke så mye mønster. Tungen måtte være beint i munnen. Flere har sagt til meg at med så mye mønster gjør det ikke noe om en gjør feil. Men puten har to siden som skal være like, så perfeksjonisten i meg tålte nok ikke det. Litt feil og påfølgende opprekking ble det innimellom, men det gikk stort sett bra.
Puten har lagt ferdigstrikket lenge, og bare ventet på en glidelås. For noen dager siden kom mamma på besøk, og hjalp meg med monteringen. (Jeg ville ikke ta kjangsen på å gjøre det selv). Resultatet ble strålende, og puten har nå fått hedersplassen i sofaen! :-)


Fakta:
Oppskrift: Fra boken "Putefest" av Nina Granlund Sæther.
Garn: Tynn ull.
Garnmengde: Ca 200g hvit og ca 100g mørkegrå.
Pinner: 3,5.
Annet utstyr: pute 50x50 cm og glidelås 40 cm.

3 kommentarer:

  1. Sååå stilig! Skjønner godt at du bare måtte strikke denne :)

    SvarSlett
  2. Wow! Den var knallfin, fyker rett inn på strikkelisten min ;)

    SvarSlett
  3. Wow, den var stiilig!! :D Så flink du er..

    SvarSlett

Takk for at du legger igjen en kommentar, det er så gøy å lese! :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...